Με μια κίνηση που μπορεί να αποτελέσει σταθμό για παρόμοιες ενέργειες από άλλες εταιρείες, η Amazon ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης του Kindle η οποία θα κοστίζει $114 και θα εμφανίζει διαφημίσεις.

 

Το Kindle είναι η πιο δημοφιλής συσκευή ηλεκτρονικού βιβλίου και μάλιστα το best seller του ηλεκτρονικού καταστήματος της Amazon, με το τελευταίο μοντέλο να παρουσιάζει πωλήσεις ρεκόρ. To «Kindle With Special Offers» όπως είναι η επίσημη ονομασία του τρίτου μέλους της οικογένειας Kindle, θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αμερική στις 3 Μαΐου και είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το τελευταίο Kindle 6' ιντσών Wi-Fi το οποίο κοστίζει 25 δολάρια περισσότερα. Οι διαφορές εντοπίζονται μόνο στο λογισμικό και στην παρουσίαση διαφημίσεων για τις οποίες όπως δηλώνουν στελέχη της Amazon έχουν δώσει μεγάλη προσοχή στο να εμφανίζονται σε περιοχές που δεν αποσπούν την προσοχή από την ανάγνωση ενός βιβλίου.

so-dp-screensaver._V181430214_.jpg so-dp-homepage._V181472894_.jpg

 

Συγκεκριμένα, όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, ειδικές προσφορές θα εμφανίζονται στην οθόνη ως screensaver ενώ μια δεύτερη θέση εμφάνισης θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιπλέον η Amazon θα κυκλοφορήσει την εφαρμογή AdMash μέσω της οποίας οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέγουν μελλοντικούς screensavers με διαφημίσεις που περιέχουν εικόνες τις αρεσκείας τους. Η πρώτη προσφορά που «τρέχει» είναι η αγορά μιας κάρτας δώρου $20 για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon, στην τιμή των $10.

 

 

Link.png Site: Kindle with Special Offers