Έρχεται διήμερο προσφορών και ευκαιριών αποκλειστικά για τα μέλη του Amazon Prime.

Το Amazon ανακοίνωσε τη φετινή του Prime Day η οποία θα λάβει χώρα στις 13 και 14 Οκτωβρίου. Μπορεί η διάρκειά της (48 ώρες, από τις 00:01 της 13ης Οκτωβρίου) να έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τίτλο της, όμως αυτό που έχει σημασία, είναι πως τα μέλη του Prime θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εντυπωσιακές προσφορές και ευκαιρίες.

Οι προσφορές της Prime Day αφορούν μόνο τα μέλη του Amazon Prime σε συγκεκριμένες χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κίνα, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και φέτος για πρώτη φορά Βραζιλία και Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι της Prime Day μπορεί να επωφεληθούν και χρήστες οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει τη δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών του Amazon Prime χωρίς κάποιο κόστος.

Στη σχετική σελίδα στο βρετανικό Amazon εμφανίζονται ήδη κάποιες πρώτες προσφορές για εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν, με το eero Home WiFi System να κοστίζει 149,40 λίρες (από 249 λίρες αρχική τιμή) και την κάμερα Ring να έχει πέσει στις 139 λίρες (από τις 199 που στοίχιζε αρχικά).