Μια σημαντική αναβάθμιση μπορούν να λάβουν πλέον οι κάτοχοι της πρώτης γενιάς του Kindle Paperwhite, του δημοφιλούς e-book reader της Amazon.

Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη τη δεύτερη γενιά του Kindle Paperwhite από τον περασμένο Σεπτέμβριο με σημαντικές προσθήκες στο λογισμικό που "τρέχει" η συσκευή, η Amazon δεν είχει δείξει την αγάπη της για το παλαιότερο μοντέλο. Όμως με τη διαθέσιμη αναβάθμιση των 180mb, το πρώτο Kindle Paperwhite αποκτά πλέον παρόμοια χαρακτηριστικά όπως το Vocabulary Builder, μια λειτουργία η οποία βοηθά στην εκμάθηση άγνωστων λέξεων τις οποίες έχετε κατά την ανάγνωση ενός ηλεκτρονικού βιβλίου και οι οποίες συγκεντρώνονται σε μια βάση δεδομένων ώστε να είναι προσβάσιμες αργότερα από τον χρήστη.

 

Σχετικά με τις άγνωστες λέξεις, με την επισήμανση μίας μέσα στο κείμενο πλέον ο χρήστης μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτή μέσω μιας αυτόματης αναζήτησης στη Wikipedia. Ακόμα η λειτουργία Pageflip δίνει τη δυνατότητα για πολύ γρήγορη μετάβαση στην επόμενη σελίδα η στο επόμενο κεφάλαιο ενώ η υποστήριξη της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης GoodReads επιτρέπει τη δημιουργία λίστας με τα αγαπημένα σας βιβλία, βιβλία που θέλετε να διαβάσετε ή να προτείνετε, αλλά και μια βάση από χιλιάδες κριτικές βιβλίων που θα σας βοηθήσουν στην τελική επιλογή.

 

Στα υπόλοιπα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η εξελιγμένη λειτουργία σελιδοδεικτών και η πιο εύκολη λειτουργία σημειώσεων. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αυτόματα μέσω OTA η ακολουθώντας τις οδηγίες από τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_cn?ie=UTF8&nodeId=201064850&tag=gizmodoamzn-20&ascsubtag=[/url][referrer|feedly.com[type|link[postId|1541096141[authorId|5722770517196541541']Amazon Kindle Paperwhite