Μία νέα έκδοση του έξυπνου ηχείο Echo Dot κυκλοφόρησε η Amazon φιλοδοξώντας να δελεάσει τους γονείς με τα child-friendly χαρακτηριστικά του.

Η Kids Edition του γνωστού Eco Dot διαθέτει περίβλημα με λαστιχένια ανθεκτική επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή (σε μπλε, πράσινο ή κόκκινο χρώμα) και με την αγορά του προσφέρεται δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου στην υπηρεσία FreeTime Unlimited της Amazon καθώς και εγγύηση “worry-free” δύο ετών (αυτό σημαίνει ότι η Amazon θα αντικαταστήσει τη χαλασμένη συσκευή Echo Dot Kids Edition δωρεάν και άμεσα, χωρίς ερωτήσεις).

Και όλα τα παραπάνω στην τιμή των $79 όταν το απλό Echo Dot 2nd Generation στοιχίζει $49. Να αναφέρουμε ότι κανονικά, η συνδρομή στην υπηρεσία FreeTime Unlimited στοιχίζει $2,99 τον μήνα.

KidsEdition1.jpg.e1156b2705fafb41c2bafe58c9477966.jpg

Το FreeTime Unlimited προσθέτει κάποια kids-specific χαρακτηριστικά, όπως ακουστικά βιβλία για παιδιά, χιλιάδες τραγούδια από το Amazon Music (τα τραγούδια με ακατάλληλους στίχους δεν είναι προσβάσιμα) και διάφορα skills από τις Disney, Nickelodeon κ.ά. Όπως αναφέραμε, μετά τον πρώτο χρόνο που η συνδρομή είναι δωρεάν, θα χρειαστεί να πληρώνετε $2,99 σε μηνιαία βάση για την υπηρεσία FreeTime Unlimited.

KidsEdition2.jpg.ed0d268eb4467f0b290c359952c5b11e.jpg

Οι γονείς μπορούν να μεταδίδουν μηνύματα στο έξυπνο ηχείο Echo Dot Kids Edition μέσω των δικών τους συσκευών Amazon Echo που υπάρχουν στο σπίτι. Επίσης έχουν στη διάθεση τους μία κονσόλα για γονικό έλεγχο και επίβλεψη. Οι προπαραγγελίες για τη συσκευή έχουν ήδη ξεκινήσει ($79,99) για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν. Οι αποστολές ξεκινούν στις 9 Μαΐου.

GSMArena

  • Like 1