Μία ακόμα υπηρεσία video streaming έρχεται στη χώρα μας, με το Amazon Prime Video να κάνει την εμφάνιση του συνολικά σε 240 χώρες από σήμερα.

Το Amazon Prime Video είναι μια υπηρεσία της Amazon που περιλαμβάνει αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Σ' αυτές περιλαμβάνονται παραγωγές και της ίδιας της εταιρείας όπως το The Grand Tour, που πρόσφατα μάθαμε ότι αποτελεί ίσως τη σειρά με τα περισσότερα πειρατικά Downloads στη ιστορία. Πλέον με την επέκταση της υπηρεσίας, η Amazon φέρνει το Prime Video σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο στους συνδρομητές της υπηρεσίας Prime που παρέχεται σε ελάχιστες χώρες, έχοντας αποφασίσει να αποτελέσει μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή του Netflix, ειδικά στην τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει.

 

Έτσι η υπηρεσία θα παρέχετε με μηνιαίο κόστος €3 για τους πρώτους 6 μήνες και στη συνέχεια η τιμή θα διπλασιάζεται στα €6. Παράλληλα όσοι θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σ' αυτή, μπορούν να τη δοκιμάσουν δωρεάν για μία εβδομάδα. Όπως και στο Netflix έτσι και στο Amazon Prime Video, το περιεχόμενο που περιέχει ελληνικούς υπότιτλους είναι εξαιρετικά σπάνιο, κάτι που αποτελεί και το σημαντικότερο λόγο που κάποιος θα αποφασίσει να

 

Η πρόσβαση στο Amazon Prime Video μπορεί να γίνει μέσω browser από την ιστοσελίδα αλλά και μέσω των εφαρμογών που κυκλοφορεί η Amazon για όλες τις μεγάλες mobile πλατφόρμες.