Με τα γεγονότα της σειράς να εξελίσσονται χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του JRR Tolkien

Μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της Amazon και του Prime Video είναι η επερχόμενη σειρά Lord of the Rings, η οποία μάθαμε επίσημα πως θα κάνει την πρεμιέρα της την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Μαζί με την ημερομηνία, η Amazon Studios διέθεσε την πρώτη teaser εικόνα της σειράς, η οποία χρονικά εξελίσσεται στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης. Πιο συγκεκριμένα, θα διηγηθεί γεγονότα χιλιάδες χρόνια πριν τα The Hobbit και The Lord of the Rings βιβλία του JRR Tolkien, ενώ θα περιέχει γνωστούς χαρακτήρες αλλά και νέους, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους.

Η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι συνδεδεμένη με το τέλος της παραγωγής μετά τις λήψεις στη Νέα Ζηλανδία, με fans να κάνουν υποθέσεις ότι η σειρά θα διαδραματιστεί στη Valinor, καθώς στην εικόνα φαίνεται να ξεχωρίζουν τα Two Trees.

Η Amazon έκανε μια τεράστια επένδυση για την προσθήκη της σειράς στη Prime Video streaming υπηρεσία της, με την πρώτη σεζόν σύμφωνα με αναφορές, να κόστισε $465 εκατομμύρια δολάρια. Για να καταλάβει κανείς το κόστος της επένδυσης, η τελευταία σεζόν του Game of Thrones κόστισε $15 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο, το οποίο αρχικά υπολογίστηκε στα $5 εκ. ανά επεισόδιο.

Κάποια από τα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στη σειρά είναι Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani. Οι J.D. Payne και Patrick McKay έχουν αναλάβει την παραγωγή της σειράς.

Σε ομιλία τους οι παραγωγοί είπαν πως "το να ζει κανείς τόσους μήνες στον κόσμο της Μέσης Γης ήταν μια μοναδική εμπειρία ζωής", προσθέτοντας πως ανυπομονούν για το κοινό τους να έχουν την ίδια ευκαιρία όταν γίνει διαθέσιμη.

Η σειρά θα γίνει διαθέσιμη σε πάνω από 240 περιοχές και χώρες όταν διατεθεί στο Amazon Prime τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συμπεριλαμβανομένου και της χώρας μας όπου η υπηρεσία διατίθεται κανονικά.

  • Like 4