Μια νέα άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία, παρουσίασε πριν λίγη ώρα το Amazon, μέσω της οποίας ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει στη διάθεση του περισσότερα από 600.000 ηλεκτρονικά βιβλία, με μηνιαίο κόστος $9.99.

Το Kindle Unlimited όπως ονομάζεται η υπηρεσία, μπορεί να θεωρηθεί κάτι αντίστοιχο του Netflix, ή του Spotify, αυτή τη φορά για ηλεκτρονικά βιβλία, με την Amazon να διαθέτει χωρίς αμφιβολία τη μεγαλύτερη γκάμα τίτλων που όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αγγλόφωνοι. Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στην Αμερική, με την Amazon να υπόσχεται γρήγορη επέκταση και σε άλλες χώρες σχετικά σύντομα.

 

Εκτός από ηλεκτρονικά βιβλία, το Kindle Unlimited διαθέτει και "χιλιάδες audiobooks". Πάντως αρχικά η υπηρεσία δεν διαθέτει την υποστήριξη όλων των κορυφαίων εκδοτικών οίκων, χωρίς όμως να λείπουν δημοφιλή ηλεκτρονικά βιβλία όπως η σειρά Harry Potter, Lord Of The Rings, Hunger Games, All the King’s Men, Wonder Boys, Ask for It, The Princess Bride κ.α. Ο κάθε ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη μπορεί να προχωρήσει σε μια δοκιμαστική δωρεάν εγγραφή 30ημερών στην υπηρεσία και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα παραμείνει συνδρομητής πληρώνοντας το αντίτιμο των 10 δολαρίων μηνιαίως.

 

Επιπλέον η πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να γίνει όχι μόνο από τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες και τα tablets της Amazon αλλά και μέσω της εφαρμογής Kindle η οποία κυκλοφορεί για διάφορες πλατφόρμες όπως iOS, Android, Windows Phone, Windows 8, Mac, BlackBerry κ.α

 

 

Link.png Site: Kindle Unlimited