Να κατεβάσεις νόμιμα μουσική από το διαδίκτυο δεν είναι και ευκολότερο για τους χρήστες του Linux. Σίγουρα ο downloader manager του eMusic έχει βελτιωθεί τον τελευταίο χρόνο και το Amarok προσφέρει συμβατότητα με περιορισμένους αριθμούς albums από Magnatune, αλλά δεν υπάρχει κάποια λύση σαν το iTunes.

 

Ακόμα και το DRM-free MP3 του Amazon.com είχε περιορισμούς για τους χρήστες του Linux και τους επέτρεπε να κατεβάζουν μόνο μερικά tracks και όχι ολόκληρα τα albums.

 

 

Ευτυχώς αυτό άλλαξε γιατί το Amazon έδωσε μία έκδοση για Linux του MP3 Downloader. Το Amazon έχει εκδόσεις για τις τέσσερις μεγαλύτερες διανομές Linux: Ubuntu 7.10 Gutsy, Debian 5 Etch, Fedora 8 και OpenSUSE 10.3.

 

Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν ολόκληρα albums (όχι μόνο επιλεγμένα κομμάτια) από το Amazon.com MP3. Μετά την αγορά των τραγουδιών μπορούν να τα κατεβάσουν γρήγορα με το Amazon MP3 Downloader, το οποίο έχει και playback των τραγουδιών. Και επειδή είναι DRM-free τα τραγούδια, δεν θα υπάρξει πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε MP3 player στο Linux Desktop.

 

Source.png Πηγή: downloadsquad.com

Source.png Πηγή: digitalnews.gr