Τα σχέδια της Amazon για κυκλοφορία του πρώτου της smartphone είναι γνωστά μέσα από διάφορες φήμες, με νέες πληροφορίες της Wall Street Journal να αναφέρουν ότι αυτή δεν αργεί.

Οι πληροφορίες της WSJ αναφέρουν ότι η Amazon έχει ξεκινήσει ήδη την επίδειξη της συσκευής σε προγραμματιστές, με την επίσημη παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί προς το τέλος Ιουνίου και την κυκλοφορία της συσκευής τον προσεχή Σεπτέμβριο.

 

Από τεχνικής πλευράς, η Amazon φαίνεται έτοιμη να ξεχωρίσει από τα περισσότερα smartphones της αγοράς ενσωματόνοντας οθόνη η οποία είναι σε θέση να εμφανίσει 3D περιεχόμενο χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να φορά γυαλιά. Η τεχνολογία που πιθανόν να στηριχτεί η Amazon κάνει χρήση τεχνολογίας που έχει πατενταριστεί πρόσφατα και η οποία με τη χρήση τεσσάρων καμερών στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής, "ξεγελάει" τους χρήστες έτσι ώστε αυτοί να πιστεύουν ότι το περιεχόμενο της οθόνης «αιωρείται» σαν να είναι ολόγραμμα.

 

Το smartphone της Amazon κατά πάσα πιθανότητα θα στηριχτεί σε ειδική έκδοση του Android στην οποία η εταιρεία θα έχει αντικαταστήσει τις υπηρεσίες της Google με τις δικές της, τηρώντας την ίδια επιθετική τιμολογιακή πολιτική όπως στην περίπτωση των Kindle fire tablets.

 

Link.png Site: http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303873604579495940522902678'][/url]WSJ