Το ChatGPT έρχεται στο Slack. Το Slack, που ανήκει στην Salesforce, ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη που θα σας βοηθήσει να δημιουργείτε απαντήσεις στους συναδέλφους σας "σε δευτερόλεπτα".

Όσοι έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες σε ένα νήμα και να επιλέξουν το "Draft reply" αντί να πληκτρολογήσουν οι ίδιοι την απάντηση. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο λεπτομερείς θα είναι αυτές οι απαντήσεις - ή αν μπορεί να γίνουν λίγο παράξενες μερικές φορές, κάτι πολύ πιθανό. Προφανώς μπορείτε να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις για να ταιριάζουν καλύτερα στη συζήτηση, όμως ίσως ο χρόνος που χρειάζεται να ξοδευτεί για να δημιουργηθεί μια απάντηση από το ChatGPT παίρνει περισσότερο χρόνο από το να έγραφε μία ο χρήστης.

Επιπλέον, το ChatGPT bot του Slack μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις "για οποιοδήποτε project ή θέμα" χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και να συνοψίζει κανάλια ή νήματα, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στη δουλειά. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί μπορούν να εγγραφούν στη λίστα αναμονής για την beta έκδοση του ChatGPT bot του Slack σ’ αυτή την ιστοσελίδα.

spacer.png

Η είδηση έρχεται στο πλαίσιο της ευρύτερης ανακοίνωσης της Salesforce για το Einstein GPT, τη δική της εκδοχή του μοντέλου ChatGPT της OpenAI για συστήματα λογισμικού CRM (διαχείριση πελατειακών σχέσεων). Σύμφωνα με την Salesforce, το Einstein GPT εμποτίζει την τεχνολογία AI τόσο της Salesforce όσο και της OpenAI, επιτρέποντάς της να δημιουργεί email που μπορούν να στείλουν οι πωλητές σε πελάτες, να δημιουργεί απαντήσεις σε ερωτήσεις πελατών και να δημιουργεί "στοχευμένο περιεχόμενο" για τους διαφημιστές.

Η επέλαση της Salesforce σε εργαλεία με AI δεν αποτελεί έκπληξη. Αρκετές άλλες εταιρείες, όπως η Microsoft, η Google και η Meta, εξετάζουν επίσης τρόπους ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στα προϊόντα τους - και ο ανταγωνισμός σαφώς θερμαίνεται. Μόλις μία ημέρα πριν, η Microsoft παρουσίασε έναν AI CoPilot για το Microsoft 365, ο οποίος, ομοίως, μπορεί να γράφει προσαρμοσμένα email προς τους πελάτες, καθώς και να δημιουργεί marketing περιεχόμενο. Επιπλέον η Microsoft ετοιμάζεαι για περισσότερες σχετικές ανακοινώσεις μέσα στο μήνα. Η Google ενσωμάτωσε επίσης εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης στις εφαρμογές παραγωγικότητάς της, συμπεριλαμβανομένων των Meet και Spaces.

  • Like 3
  • Thanks 1