Η αξία του κρυπτονομίσματος έχει πέσει πάνω από 50% από το υψηλότερο που έχει φτάσει ποτέ.

Το Bitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο παρέτεινε την πτώση του και υποχώρησε περισσότερο από 50% από το ρεκόρ που είχε καταγράψει τον περασμένο Νοέμβριο.

Η πτώση του Bitcoin από τότε που σημείωσε το ρεκόρ έχει «εξαφανίσει» περισσότερα από $600 δισεκατομμύρια σε αξία και πάνω από $1 τρισεκατομμύριο έχουν χαθεί από τη συνολική αγορά των κρυπτονομισμάτων. Αν και υπήρξαν πολύ μεγαλύτερες ποσοστιαίες υποχωρήσεις τόσο για το Bitcoin όσο και για τη συνολική αγορά, αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση σε δολάρια, σύμφωνα με την Bespoke Investment Group.

Με τις προθέσεις των αρμόδιων αρχών να κλονίζουν τόσο τα κρυπτονομίσματα όσο και την αγορά των μετοχών, ένα κυρίαρχο θέμα έχει αναδειχθεί στον χώρο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Πολλοί αναφέρουν ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν κάνει στροφή και έχουν μετατραπεί σε οικονομικό προιόν παρόμοιο με αυτό των μετοχών, κάτι που και αυτό το διάστημα φαίνεται ότι δεν απέχει από την αλήθεια με τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου να σημειώνουν μεγάλη πτώση τις τελευταίες ημέρες. 

image.png.bda43a636838eb97589793a88b844b7c.png

Μόνο στην αγορά του Bitcoin, όσοι προχώρησαν σε αγορά του κρυπτονομίσματος στις αρχές του χρόνου, ήδη σε 3 εβδομάδες έχουν χάσει το 23% του κεφαλαίου που επένδυσαν. Σε αντίστοιχα επίπεδα κυμαίνεται η πτώση και του Ethereum, του δεύτερου σε δημοφιλία κρυπτονομίσματος το οποίο έχει χάσει το ίδιο διάστημα το 25% της αξίας του.

 

  • Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 22
  • Confused 2