Ο διαχωρισμός του Messenger σε ξεχωριστή mobile εφαρμογή είχε δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις, όμως το Facebook προχωρά σε μια αντίστοιχη κίνηση για το web, με τη σημαντική διαφορά όμως ότι δεν καταργεί τη λειτουργία συνομιλιών από την ιστοσελίδα του.

Η πρόσβαση στο Messenger μπορεί να γίνεται πλέον και από την ιστοσελίδα Messenger.com, με το Facebook να δηλώνει ότι πρωταρχικός σκοπός του είναι να το επισκεφθούν όσοι θέλουν απλά να συζητήσουν με τους φίλους και γνωστούς τους, χωρίς να τους αποσπούν την προσοχή οι υπόλοιπες λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Όσοι επιθυμούν παράλληλα με τις συζητήσεις, να βλέπουν τις ενημερώσεις του χρονολογίου τους ή την εξέταση διαφορετικών προφίλ, το Facebook ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο θα γίνεται μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

 

Η web έκδοση του Messenger.com είναι στην ουσία μια "μεγάλη" εκδοχή της mobile εφαρμογής, επιτρέποντας να στείλουμε φωτογραφίες, stickers αλλά όχι φωνητικά μηνύματα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα ηχητικά εφέ και τις desktop ειδοποιήσεις αλλά αν θελήσετε να αποκλείσετε κάποιον από τη λίστα σας ή να αλλάξετε τα στοιχεία ιδιωτικότητας, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του Facebook.

 

Link.png Site: Facebook Messenger