Στα μέσα του 2012 το Facebook παρουσίασε τη νέα (τότε) επιλογή επεξεργασίας σχολίων, χωρίς αυτή να γίνει ευρέως διαθέσιμη, ενώ οι περισσότεροι χρήστες ούτε που την έχουν συναντήσει.

Από χθες, η web έκδοση του Facebook αλλά και η εφαρμογή για Android προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα επεξεργασίας των κοινοποιήσεων του χρήστη, με την ενημέρωση της iOS εφαρμογής να αναμένεται σύντομα. Οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν κάποιο post ή comment τους, διορθώνοντας τυχόν λάθη σε αυτό, ενώ ένα εμφανές αντίγραφο ιστορικού των αλλαγών θα αποθηκεύεται για την αποφυγή πλήρους αλλαγής του κειμένου. Μέχρι σήμερα η μόνη επιλογή που παρείχε η υπηρεσία ήταν πλήρης διαγραφή του μηνύματος και δημιουργία νέου, κάτι που διέγραφε οποιοδήποτε like ή σχόλια στο αρχικό κείμενο.

 

Η ενημέρωση θα διατεθεί σταδιακά και αναμένεται στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες του Facebook. Στις συσκευές Android, πέραν αυτού, η νέα έκδοση της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να μοιραστούν άλμπουμ φωτογραφιών απευθείας από τα smartphones και τα tablet τους, να βλέπουν επερχόμενες εκδηλώσεις σελίδων και να μοιράζονται emoticons.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/9/26/4774152/facebook-now-lets-users-edit-posts-on-web-and-android-ios-support[/url]']The Verge