Η εταιρεία λέγεται πως αναπτύσσει τρεις γενιές έξυπνων ρολογιών.

Η Meta, η εταιρεία προηγουμένως γνωστή ως Facebook, ίσως αναπτύσσει ένα smartwatch το οποίο μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και να καταγράψει βίντεο. Το Bloomberg δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει ένα στρογγυλεμένο smartwatch παρόμοιο με το Apple Watch, το οποίο διαθέτει notch στην εμπρόσθια όψη του που φιλοξενεί μία κάμερα. Ο προγραμματιστής εφαρμογών Steve Moser βρήκε την εικόνα μέσα στην εφαρμογή της εταιρείας που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των γυαλιών Ray-Ban Stories AR, υπονοώντας ότι θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο του smartwatch στο μέλλον.

meta-smartwatch.jpg.83d3bcf2c52e33fed23f09cf109a8f43.jpg

Εκτός από το ότι έχει στρογγυλεμένες γωνίες και κάμερα, το smartwatch φαίνεται να έχει περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και αποσπώμενο λουράκι. Ο Moser αναφέρει επίσης ότι ο κώδικας μέσα στην εφαρμογή υποδεικνύει ότι το ρολόι θα μπορούσε να ονομάζεται Milan και ότι θα μπορούσε να επιτρέψει το κατέβασμα των φωτογραφιών και των βίντεο που τράβηξε ο χρήστης απευθείας στο κινητό του.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Meta ελπίζει να κυκλοφορήσει ένα smartwatch το 2022, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Επιπλέον, η μητρική εταιρεία του Facebook φέρεται να εργάζεται ήδη σε τρεις γενιές προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Δεν είναι σαφές εάν η συσκευή που φαίνεται στην εικόνα είναι μία από αυτές ή αν θα κυκλοφορήσει τελικά. Η ιστοσελίδα The Verge ανέφερε επίσης νωρίτερα φέτος, ότι το Facebook εργάζεται σε ένα smartwatch με κάμερα 1080p και αυτόματη εστίαση. Θα μπορούσε επίσης να διαθέτει παρακολούθηση καρδιακών παλμών και συνδεσιμότητα LTE, αν και αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η Meta.