Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το Facebook, στα πλαίσια της προσπάθειάς του να κάνει τους χρήστες να πραγματοποιούν περισσότερες προσωπικές δημοσιεύσεις, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εφαρμογή κάμερας, η οποία θα βοηθάει τους χρήστες να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν περιεχόμενο.

Οι βασικότερες λειτουργίες της φημολογούμενης εφαρμογής είναι οι συμβατικές φωτογραφίες και η δυνατότητα για άμεσο live video broadcasting. Ειδικά η δεύτερη δυνατότητα, έρχεται σε συμφωνία με τις προσπάθειες του Facebook να προωθήσει το live video στην πλατφόρμα του.

 

Η εφαρμογή του Facebook, όπως και άλλες εφαρμογές που ανήκουν στην εταιρεία όπως το Instagram, εξακολουθούν να τα πηγαίνουν καλά. Παρόλα αυτά, το Facebook υπογραμμίζει ότι ο αριθμός των προσωπικών δημοσιεύσεων στο News Feed κυμαίνεται σε παρόμοια πλαίσια με προηγούμενα έτη.

 

Οι πηγές της Wall Street Journal υπογραμμίζουν ότι η νέα εφαρμογή κάμερας του Facebook μπορεί να μην κάνει εν τέλει την εμφάνισή της. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πιθανή κίνηση, δεδομένης της προσπάθειας του Facebook να αυξήσει τη συμμετοχή των χρηστών και τις προσωπικές δημοσιεύσεις.

 

Link.png Site: Engadget