Ο νέος διαγωνισμός του Insomnia είναι live και έτσι σε συνεργασία με τη Wind μπορείτε να κερδίσετε το Moto G της Motorola.

Το Moto G στηρίζεται στην έκδοση 4.4.2 KitKat του Android και διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1 GB RAM, ραδιοφωνικό δέκτη, 5MP κάμερα στο πίσω μέρος καθώς και μια δεύτερη 1.3MP στο εμπρόσθιο για βιντεοκλήσεις.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 28/4/2014 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.

 

Επιπλέον, κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter. Τέλος αν κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube έχετε μια ακόμη συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 28/4/2014 και ώρα 10:01 έως και 12/5/2014 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό