Το Insomnia.gr και η Info Quest διοργανώνουν νέο διαγωνισμό με έπαθλο ένα από τα δημοφιλέστερα smartphone της Xiaomi, το Redmi 4 Pro.Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το Xiaomi Redmi 4 Pro

Το Redmi 4 Pro έρχεται με μεταλλικό φινίρισμα ενώ η ματ, αδρή υφή του χαρίζει ένα εντυπωσιακό φινίρισμα στο υψηλής ποιότητας πλαίσιο αλουμινίου. Με εξαιρετικές επιδόσεις εξαιτίας του οκταπύρηνου επεξεργαστή και των 3GB RAM, η συσκευή έρχεται με 32GB αποθηκευτικό χώρο, υποστήριξη dual sim αλλά και μπαταρία 4100mAh που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με 3 διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook, όπως επίσης με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 6/3/2017 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στη σελίδα μας στο YouTube με την οποία κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 6/3/2017 και ώρα 10:01 έως και 12/3/2017 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/giveaways/xiaomi_redmi_4_pro.html[/url]']Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Ενημέρωση 13/3/2017 12:45πμ - Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης που κερδίζει το Redmi 4 Pro της Xiaomi είναι ο Δημήτρης Σταθόπουλος ο οποίος και ενημερώθηκε.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή.