Απανταχού gamers ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας και οπλιστείτε με υπομονή, καθώς χθες, μέσω ενός tweet, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του φετινού Steam Summer Sale 2016, περιόδου καλοκαιρινών εκπτώσεων του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος της Valve.

Σύμφωνα λοιπόν με την PayPal UK, το Steam Summer Sale 2016 θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου και θα κρατήσει την παγκόσμια gaming κοινότητα σε εγρήγορση για αρκετές ημέρες, καθώς οι τιμές πολλών δημοφιλών τίτλων θα ανεβοκατεβαίνουν μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, παράλληλα με τα πακέτα προσφορών και τα "flash sales" - τα οποία θα διατίθενται για ελάχιστες ώρες.

 

Καλό θα ήταν, παράλληλα με τους τίτλους, να δούμε και καμία γενναιόδωρη έκπτωση στο Steam Hardware, όπως στο Steam Controller ή στο Steam Link (€54.99 έκαστο), αν και οι τιμές των Steam Machines και του HTC Vive θα είναι αρκετά υψηλές, ακόμα και κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

 


steam-sale_censored.png

 


Το Steam Summer Sale 2016 θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου (9:45 ΑΜ Pacific Time Zone) και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου (10:00 ΑΜ Pacific Time Zone). Είμαστε σίγουροι ότι ο Gabe Newell τρίβει ήδη τα χέρια του με ανυπομονησία.

 

Link.png Site: Polygon