Χριστούγεννα σημαίνουν παιχνίδι με φίλους και Τα Παιδιά της Πίστας σας δίνουν τις ευχές τους μαζί με τις προτάσεις τους για τα πιο "κουλ" video games που μπορείτε να παίξετε παρέα με τους καλεσμένους σας τις ημέρες των εορτών -και όχι μόνο.

Από τους “συνήθεις υπόπτους” (βλ. sports και fighting games) μέχρι platformers και party games τύπου Knowledge is Power και Keep Talking and Nobody Explodes, η λίστα τους περιλαμβάνει τίτλους που μπορείτε να παίξετε από το PC και την κονσόλα, μέχρι το tablet και το smartphone σας.

Παράλληλα, Τίμος και Πέτρος ρίχνουν μια ματιά στην -αναμενόμενα λάιτ για την εβδομάδα αυτή- επικαιρότητα και στέκονται στη μία και μοναδική κυκλοφορία των ημερών, πριν ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα και την 1η Ιανουαρίου με το επεισόδιο που θα κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά!

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

01:51 – Τα παιχνίδια που θα κρατήσουν συντροφιά σε εσάς και την παρέα σας τα Χριστούγεννα

28:34 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

31:08 – Τι παίζουμε;

35:19 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

37:00 – Παίζουμε μαζί σας Among Us! 

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.