Τα Παιδιά της Πίστας φιλοξενούν τον Βασίλη Βολτή, επίσημο caster ή αν προτιμάτε τον… Χρήστο Σωτηρακόπουλο του League of Legends στην Ελλάδα.

Τα Παιδιά της Πίστας φιλοξενούν τον Βασίλη Βολτή, επίσημο caster ή αν προτιμάτε τον… Χρήστο Σωτηρακόπουλο του League of Legends στην Ελλάδα. Η πιο αναγνωρίσιμη φωνή στην κοινότητα του LoL τους μιλά για το πώς είναι να περιγράφει κανείς αγώνες esports και θυμάται τα δικά του “βαλ’ το αγόρι μου”.

Τίμος και Πέτρος ρωτούν τον καλεσμένο τους για το μέγεθος της αγοράς esports δίνοντας έμφαση στα νούμερα του League of Legends που ζαλίζουν. Παράλληλα προσπαθούν να μάθουν τι μέλλον μπορούν να έχουν επαγγελματίες παίκτες και ομάδες στην Ελλάδα, ποιος είναι ο ρόλος ενός προπονητή αλλά και τι ακριβώς θα πρέπει να κάνει ένας γονιός ακούγοντας το παιδί του να του λέει πως θα γίνει pro gamer.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

02:10 – Τι ακριβώς κάνει ένας caster του League of Legends;

03:56 – Πώς ακριβώς ξεκινά κανείς τέτοια καριέρα

07:48 – Πώς γίνεται η διαδικασία της περιγραφής;

10:03 – Περιγράφοντας τις ελληνικές επιτυχίες στο εξωτερικό

14:33 – Πόσο μεγάλο είναι το κοινό του League of Legends στην Ελλάδα

21:56 – Ελληνικό πρωτάθλημα League of Legends

27:09 – Προπονητές και προπονητικά team ομάδων esports

30:47 – Είναι βιώσιμη μία επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα;

35:30 – 5+1 facts για το League of Legends

43:45 – Καριέρα ως pro gamer: γίνεται;

45:45 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.