Το Delphi Economic Forum είναι η πρώτη είδηση στο νέο επεισόδιο των 3 στον αέρα και οι ειδήσεις που βγήκαν από αυτό, μεταξύ των οποίων η επέκταση των δικτύων οπτικών ινών αλλά και τα επόμενα σχέδια για το gov.gr

Ακόμα, η Cosmote επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τα δικαιώματα της Superleague, κάτι που θα γνωρίζουμε τις επόμενες προσπάθειες. Από τα θέματα που ξεχώρισαν στο χώρο της τεχνολογίας την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν η ξαφνική απόσυρση της υποστήριξης bitcoin από την Tesla, μια απόφαση που είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σε αυτές περιλαμβάνεται η πτώση της αξίας όλων των κρυπτονομισμάτων αλλά και οι επιθέσεις που δέχεται μέσω των social media ο Elon Musk προσωπικά. Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση για υποστήριξη lossless audio από το Apple Music και μάλιστα πολύ σύντομα.

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή εκπομπή με μια γενικότερη συζήτηση για τα Windows 10 και το χώρο των φορητών υπολογιστών, αλλά και την αλλαγή CEO στην PMM (Public - MediaMarkt).

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
01:55 - Σχόλια
12:40 - Delphi Economic Forum
20:42 - Cosmote Superleague
23:52 - Bitcoin και Elon Musk
31:38 - Apple Lossless Audio
37:31 - Συνέδρια προγραμματιστών
38:12 - Windows 10
45:34 - iPad
48:02 - Public
49:22 - Ψυχοθεραπεία μέσω Twitch

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 1