Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συνηθίζουν κάθε καλοκαίρι να ανακοινώνουν πακέτα data με μπόλικα gb (και φέτος unlimited) σε πολύ καλή τιμή, συνεχίζοντας την παράδοση και φέτος.

Σχολιάζουμε τα σχετικά πακέτα που ανακοίνωσαν οι Cosmote, Vodafone και Nova, ενώ αναφερόμαστε και στα 30 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την έναρξη της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας.

Επόμενο θέμα οι τελευταίες εξελίξεις στο Twitter και το σχετικό χαμό που έχει δημιουργηθεί από τις τελευταίες κινήσεις όπως τον περιορισμό των tweets που μπορεί να διαβάζει κάθε χρήστης, τον αποκλεισμό όσων δεν έχουν συνδεθεί από κάθε tweet και άλλα πολλά. Η επίσημη δικαιολογία είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μέθοδο του data scraping των AI εταιρειών που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του Twitter. Άλλοι βέβαια αμφισβητούν τους ισχυρισμούς αυτούς και βλέπουν άλλη μια προσπάθεια του Elon Musk να φέρει πρόσθετα έσοδα, αλλάζοντας πλήρως το μοντέλο χρήσης της υπηρεσίας.

Συνεχίζουμε με την αναφορά στην Γιάννα Ανδρονοπούλου η οποία είναι η νέα  Διευθύνουσα Σύμβουλος για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας με ισχύ από 3 Ιουλίου 2023, μια ημερομηνία η οποία σηματοδοτεί επίσης και την έναρξη του οικονομικού έτους 2024 για την εταιρεία.  Κάνουμε μια αναφορά και στα επερχόμενα smartphones του μήνα και ολοκληρώνουμε με τις εντυπώσεις μας από το τελευταίο Indiana Jones και τις (εντελώς) διαφορετικές απόψεις για την ταινία από διαφορετικές γενιές.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:44 - Σχόλια
14:55 - Προσφορές Data στην Κινητή
19:36 - 30 χρόνια Κινητή Τηλεφωνία
23:15 - Twitter
30:34 - Microsoft
34:23 - Smartphones
39:22 - Indiana Jones 5
51:50 - TV Shows

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!