Μια εβδομάδα χωρίς μεγάλες ανακοινώσεις στο τεχνολογικό χώρο ήταν η προηγούμενη, με μία από τις «ειδήσεις» στον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό χώρο, είναι το ενδιαφέρον ενός νέου παίκτη για εξαγορά της Forthnet, μια πολύπαθη ιστορία που συνεχίζεται εδώ και καιρό, χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, έχει ενεργοποιηθεί και στη χώρα μας το PSD 2, ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να κάνει ασφαλέστερες τις συναλλαγές με χρήση καρτών, είτε αυτές γίνονται ηλεκτρονικά είτε ανέπαφα στα καταστήματα.  Συνεχίζουμε με Spotify και την προσπάθεια της δημοφιλέστερης υπηρεσίας streaming μουσικής να μειώσει το φαινόμενο μια οικογενειακή συνδρομή να μην χρησιμοποιείται από άτομα της ίδιας οικογένειας. 

Το Facebook, ανακοίνωσε αρκετά καλούδια για τους δημιουργούς περιεχομένου αλλά και όσους χρησιμοποιούν επαγγελματικά τον Instagram λογαριασμό τους. Κλείνουμε με τις πρώτες εντυπώσεις από το Death Stranding gameplay, αλλά και μια ενημέρωση για τις τεχνολογικές παροχές που προσφέρει η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Αναλυτικά

02:05 - Forthnet
08:25 - PSD2
13:10 - iPhone 11
14:10 - Payments
15:35 - Spotify
18:50 - Disney+ και Marvel
21:35 - Mate 30 Series
24:00 - OnePlus 7T
24:45 - Facebook
29:50 - Death Stranding
33:53 - Apple TV+
37:34 - Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png  spotify.png itunes.png
 

Google Podcastgs.png  youtube.png