Αρκετά τα θέματα συζήτησης στο νέο podcast των "3 στον αέρα", με το πρόγραμμα της Ψηφιακής Μέριμνας να βρίσκεται σε εξέλιξη, προσφέροντας voucher 200 ευρώ σε μαθητές και φοιτητές που πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια.

Η ενέργεια αυτή αναμένεται να τονώσει την αγορά φορητών υπολογιστών και tablets, με τους κατασκευαστές να έχουν στα σκαριά αρκετές προσφορές. Συνεχίζουμε με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Huawei και την πορεία της στην ελληνική αγορά, με βάση ενημέρωση που είχαμε για τα σχέδια της εταιρείας, η οποία ετοιμάζεται να παρουσιάσει προιόντα που ανήκουν σε εντελώς νέες κατηγορίες στις οποίες η Huawei δεν είχε μέχρι σήμερα παρουσία.

Ο Δημήτρης μας μεταφέρει τα τελευταία στατιστικά στοιχεία χρήσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στη χώρα μας ενώ σε ποιο τεχνολογικά νέα, η αποχώρηση της LG από το χώρο των smartphones, είναι σίγουρα μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας. Ολοκληρώνουμε με τη δοκιμή του YouTube το οποίο «κρύβει» τον αριθμό των dislikes ενός βίντεο, αρχικά σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, όταν την ίδια στιγμή προσωπικά στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών του Facebook έχουν διαρρεύσει, με 600.000 απ' αυτά να αφορούν Έλληνες χρήστες. 

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
01:20 - Σχόλια
12:25 - Ψηφιακή Μέριμνα
18:08 - Huawei
28:00 - Στοιχεία χρήσης καρτών
39:05 - Wolt Market & Uber Eats
43:25 - LG 
54:25 - Xiaomi
1:01:20 - YouTube Dislike
1:06:15 - Facebook

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 1