Η κυβερνασφάλεια είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης του νέου μας επεισοδίου των "3 στον αέρα" όπου φιλοξενούμε τον Δημήτρη Χατζηδημήτρη από την octagonsec.gr.

Στη συζήτηση μιλάμε για το πρόσφατο θέμα ασφάλειας που παρουσιάστηκε σε κυβερνητική υπηρεσία, τον e-efka και όχι μόνο αλλά και γενικότερα τις αντιδράσεις που συναντά ως άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματιά με το cyber security. White hacking, penetration tests και γενικότερα τρόποι hacking είναι μερικά μόνο από τα θέμα συζήτησης.

Συνεχίζουμε την ειδησεογραφία και την πρόσφατη ανακοίνωση εξαγοράς της Nuance από τη Microsoft με το ποσό των 19,7 δισ. δολαρίων, και το τι σημαίνει  για τα μελλοντικά πλάνα του γίγαγντα του λογισικού. Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν είναι η επικείμενη συνεργασία LG και Samsung, με την πρώτη να προμηθεύει στο άμεσο μέλον τηλεοπτικά OLED panels, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα φανερώνει και τα σχέδια της Samsung να μπει στη συγκεκριμένη αγορά.

Κλείνουμε με τελευταία στοιχεία που αφορούν τη χρήση του Netflix στη χώρα μας αλλά και με Pacman 99 που φέρνει τη συνταγί battle royal στο κλασσικό παιχνίδι.

Αναλυτικά

00:00 - Σχόλια
08:34 - Συνέντευξη Δημήτρη Χατζηδημήτρη
53:10 - Microsoft
56:30- Samsung OLED
57:45 - Netflix
1:01:50  - Clubhouse
1:02:35 - Pac-Man 99
1:06:00 - Gaming


Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 2
  • Thanks 2