Με μία ημέρα καθυστέρηση εξαιτίας της παρουσίασης της Apple, το νέο επεισόδιο των 3 στον αέρα είναι αναμενόμενα αφιερωμένο στα νέα προιόντα της Apple, με σχολιασμό των AirTags, iMac, Apple TV 4K και iPad Pro.

Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση του Facebook για την επερχόμενη υπηρεσία συζητήσεων μέσω audio που θα παρέχει τους χρήστες του, μπαίνοντας στη λίστα των ιστοσελίδων που προσπαθούν να επωφεληθούν από τη μεγάλη επιτυχία του Clubhouse,  αξιοποιώντας την τεράστια βάση χρηστών που διαθέτουν.

Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα ήταν αυτή της Viva που δίνει πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας τραπεζικού λογαριασμού μέσω της εφαρμογής της με το ανέβασμα μόνο ενός εγγράφου. Η συγκεκριμένη δυνατότητα κάνει χρήση της υπηρεσίας KYC του eGov και αναμένεται να υιοθετηθεί και από τις συστημικές τράπεζες σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας είχαμε την ανακοίνωση της Cosmote που από αυτό το καλοκαίρι θα τερματίσει τη λειτουργία του δικτύου 3G στη χώρα μας, με αντίστοιχες κινήσεις να γίνονται και στο εξωτερικό όπως στην Γερμανία από τη Vodafone. Η Wind παρουσίασε τη νέα γενιά του SimpleFi το οποίο υποστηρίζει πλέον και 5G συνδέσεις με τον κατάλληλο εξοπλισμό που παρέχει η εταιρεία.

Συνεχίζουμε με μια γενική συζήτηση για τους couriers με αφορμή τη συνεργασία Amazon και ΕΛΤΑ αλλά και για επερχόμενες συνδρομητικές υπηρεσίες. Κλείνουμε με το σχολιασμό της ταινίας Nobody, από τον παραγωγό του John Wick και έναν ασυνήθιστο πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά

00:00 - Σχόλια
08:40 - AirTags, iMac, Apple TV και iPad Pro
30:02 - Facebook Audio
37:30 - Viva και eGov
51:48 - 3G, 4G και 5G
1:01:10 - Amazon και ΕΛΤΑ
1:06:02 - Συνδρομητικές υπηρεσίες
1:13:45 - Nobody

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 1