Λίγο πριν φύγουμε για διακοπές, το τεχνολογικό μας podcast εστιάζει στη νέα cloud υπηρεσία της Microsoft με την ονομασία Windows 365.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία η Microsoft κάνει εφικτή τη χρήση ενός Windows 10 ή Windows 11 υπολογιστή από παντού, μέσα από διαφορετικές συσκευές, απευθυνόμενη κυρίως σε επιχειρήσεις. Στην εκπομπή αναλύουμε τα οφέλη που φέρνει η νέα streaming υπηρεσία και σε ποιους ακριβώς απευθύνεται. 

Επόμενο θέμα είναι η επικείμενη υποστήριξη του Google Pay από την Alpha, που αναμένεται το επόμενο διάστημα να αποτελέσει την πρώτη συστημική τράπεζα που υποστηρίζει το ψηφιακό πορτοφόλι της Google. Συνεχίζουμε με τις πολύ ενδιαφέρουσες φήμες για είσοδο του Netflix στο χώρο του game streaming, αποτελώντας την εναλλακτική στο Xbox Game Pass, αλλά και την πιθανότητα το PlayStation να έχει να κάνει κάτι μ' αυτό. Στο χώρο των smartphones, η Xiaomi όπως φαίνεται βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε μερίδια κατασκευαστών ενώ στα ενδότερα ίσως υπάρχει φως στο τουνελ για την MLS και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στα κεντρικά θέματα συζήτησης περιλαμβάνεται και το Steam Deck, η πρώτη φορητή παιχνιδοκονσόλα της Valve που κάνει το PC Gaming φορητό και με το τεράστιο ενδιαφέρον κατά την περίοδο των προπαραγγελιών να φανερώνει ότι υπάρχει ακόμα αγορά για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
01:52 - Σχόλια
10:22 - Alpha και Google Pay
13:36 - Windows 365
26:31 - AirTag
30:57 - Netflix και PlayStation
37:43 - Cosmote και Super League
41:00 - Xiaomi
43:18 - MLS
44:08 - Steam Deck
49:38 - Facebook
51:06 - Pegasus
53:05 - Ευρωπαική Ένωση και ημιαγωγοί

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!