Αρκετά τα θέματα συζήτησης στο σημερινό μας podcast, με πρώτο τη διπλή έρευνα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) πάνω στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Η έρευνα επικεντρώνεται στις τιμές και το κατά πόσο αυτές είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με άλλες χώρες, καταλήγοντας σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Επόμενο θέμα η επερχόμενη παρουσίαση της Apple που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου και το τι πρέπει να περιμένουμε απ' αυτή σε επίπεδο νέων προιόντων. Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση της Aegean η οποία προσφέρει πλέον στους πελάτες της, τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet μέσα από δύο πακέτα. Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή της Meta, της μητρικής εταιρείας των Facebook και Instagram μεταξύ άλλων, η οποία αναφέρει ότι θα τερματίσει τη λειτουργία των Instagram και Facebook για τους Ευρωπαίους πολίτες αν δεν αλλάξει το νομικό πλαίσιο ή δεν βρεθεί τρόπος να εξακολουθήσει να αξιοποιεί τις υπάρχουσες «διατλαντικές συμφωνίες» για τις μεταφορές δεδομένων.

Η νέα εξαγορά στο χώρο του gaming αυτή τη φορά έρχεται από το στρατόπεδο του PlayStation, με τη Sony να εξαγοράζει τη Bungie, δημιουργό του Destiny franchise, με το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως να μην είναι ο κύριος λόγος για την κίνηση αυτή. Ολοκληρώνουμε με το νέο Starlink Premium πακέτο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Spotify αλλά και μια γενική συζήτηση γύρω από τηλεοπτικές σειρές που μας έκαναν εντύπωση το τελευταίο διάστημα.

 

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:07 - Σχόλια
06:44 - Έρευνα ΕΕΤΤ
10:46 - Wind F2G
13:10 - Apple
17:38 - Aegean Wi-Fi
25:32 - Safer Internet
28:33 - Facebook το ανάγνωσμα
36:15 - Sony PlayStation
40:45 - Starlink Premium
44:30 - HoloLens 3
47:18 - eFood και Kiosky's
48:15 - TV Shows
54:30 - Spotify

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!