Επεισόδιο νο27 για το τεχνολογικό μας podcast με τους Δημήτρη Μαλλά, Κων/νο Σκιαδά και Τίμο Κουρεμένο.

Πρώτο θέμα συζήτησης η αξιόπιστη πληροφορία που φέρει τη σειρά iPhone 14 να διαθέτει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των Pro μοντέλων και του «απλού» και η οποία επικεντρώνεται στο διαφορετικό επεξεργαστή. Σύμφωνα με την πληροφορία, το iPhone 14 θα ενσωματώνει το ίδιο chipset με αυτό του iPhone 13, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά. Στη συνέχεια συζητάμε για τη σημερινή παρουσίαση της Samsung η οποία αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα γενιά της σειράς Galaxy A, ή αλλιώς τη mid-range πρόταση της εταιρείας στο χώρο των smartphones.

Επόμενα θέματα είναι η παρουσίαση επί ελληνικού εδάφους της νέας γενιάς των επιτυχημένων σειρών Redmi και Redmi Note από τη Xiaomi, η οποία μας έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ειδικά για την επερχόμενη γενιά των wearable συσκευών της εταιρείας. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η εξαγορά της Accusonus (ελληνικών συμφερόντων) από τη Meta (βλ. Facebook) πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με εσωτερική επικοινωνία της εταιρείας.

Ολοκληρώνουμε με μια μεγάλη συζήτηση γύρω από ταινίες που είδαμε πρόσφατα όπως το The Adam Project αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως το Pam & Tommy και Super Pumped. Επιστρέφοντας στο χώρο του κινηματογράφου, συζητάμε για έναν από τους κορυφαίους σκηνοθέτες όλων των εποχών, τον Steven Spielberg και τα διάφορα αριστουργήματά του.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή

01:10 - Σχόλια

18:32 - iPhone 14

24:14 - Samsung

28:15 - Xiaomi

36:18 - Accusonus

37:12 - Adam Project

42:21 - TV Shows

48:30 - Steven Spielberg

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!