Νέο επεισόδιο από κοντά αυτή τη φορά και με αρκετά θέματα.

Το πρώτο είναι οι εξελίξεις που αφορούν το δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας Internet σε συνδρομητές της Cosmote, ο οποίος τελικά προχωρά μετά τη σχετική απόφαση της ΕΕΤΤ σε καταγγελία της Vodafone.

Συζητάμε ακόμα και για το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με δύο δημοφιλή cancel hashtages στο Twitter και τις προεκτάσεις του θέματος που προέκυψε από υπόθεση καταστήματος στη μηχανή αναζήτησης του Skroutz το οποίο υπεξαίρεσε χρήματα από καταναλωτές. Συνεχίζουμε με τις προσφορές των παρόχων και ειδικότερα σε ότι αφορά την καρτοκινητή, με τους καταναλωτές να βομβαρδίζονται με δωρεάν GB και όχι μόνο.

Επόμενο θέμα οι εξελίξεις με την προσφορά εξαγοράς του Twitter από τον Elon Musk, και το τι αυτό σημαίνει για τη δημοφιλή υπηρεσία. Ολοκληρώνουμε με μια δυσάρεστη εμπειρία από την Aegean αλλά και μια γενική συζήτηση για το Box Office με αφορμή την είσοδό στην 6η θέση του τελευταίου Spider-Man.

Καλές γιορτές!

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:28 - Σχόλια
17:46 - Διπλασιασμός ταχυτήτων
19:32 - #cancel_skroutz vs #cancel_shopflix
33:55 - Oppo στην Ελλάδα
40:26 - Διαβούλευση ΕΕΤΤ για ελεύθερη επιλογή router
41:38 - Προσφορές Καρτοκινητής
45:20 - Elon Musk και Twitter
53:20 - Εμπειρία Aegean
57:55 - Thor: Love and Thunder trailer
59:05 - Box Office

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 1