Με άρωμα Κίνας αυτό το επεισόδιο, αφού αρχικά, ο Τίμος (Κουρεμένος) βρίσκεται στην Shenzen με αφορμή πρόσκληση της Oppo.

Μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την κινεζική πόλη αλλά και από την περιήγησή του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, και τα ενδιαφέροντα demos που πραγματοποιήθηκαν την πρώτη μέρα.

Συνέχεια από Παρίσι όπου και διεξήχθει το Huawei Connect, το ετήσιο συνέδριο της Huawei που είναι αφιεριωμένο στους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας αλλά και τους αναλυτές του κλάδου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Huawei αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που έχει με την Ευρώπη όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 23 χρόνια, μια σχέση που αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια. Στο επίκεντρο των ανακοινώσεων βρίσκονταν η ενέργεια, με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, τις τεράστιες αλλαγές που έρχονται, με τη χώρα μας να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτές που ξεχωρίζουν.

Συνέχεια με τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ και τα ενδιαφέροντα στατιστικά για την αύξηση των FTTH συνδέσεων, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει μια αναφορά στην εκκίνηση της Black Friday, με τους retailers να κυκλοφορούν τις πρώτες προσφορές αλλά και τα πρώτα διαφημιστικά τα οποία και σχολιάζουμε.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
02:55 - Σχόλια
10:37 - Oppo
22:28 - Huawei Connect 2023
42:26 - OTE/Vodafone
46:08 - Black Friday
52:22 - Movies & TV Shows
57:25 - Κίνα

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και  Spotify!