Μετά από καιρό, οι 3 στον αέρα βρίσκονται στον ίδιο χώρο, για να σχολιάσουν την τεχνολογική επικαιρότητα.

Σ' αυτή, ένα από τα θέματα που κυριαρχεί είναι η πρόσφατη ανακοίνωση της Apple για τα μέτρα που παίρνει στο iPhone, προκειμένου να τηρήσει την Πράξη Ψηφιακών Υπηρεσιών (DMA) της Ε.Ε η οποία θα τεθεί σε ισχύ τον προσεχή Μάρτιο. Όμως οι ανακοινώσεις της Apple έχουν συναντήσει τεράστιες αντιδράσεις από μεγάλα ονόματα του χώρου, και μένει να δούμε την αντίδραση της Ε.Ε.

Στα υπόλοιπα θέματα, ξεχωρίζουμε την ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, ο οποίος ξεκίνησε την υλοποίηση του έργου Ultra-Fast Broadband, με πρώτο σταθμό την Δράμε, με την κατασκευή υποδομής FTTH το επόμενο διάστημα σε περιοχές των Νομών Αττικής, Εύβοιας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου και Χανίων. 

Ακόμα, ενδιαφέροντα είναι τα νέα στοιχεία για τις πωλήσεις PC στη χώρα μας, οι οποίες πάνε αρκετά καλά με βάση τις προσδοκίες. Ολοκληρώνουμε με τις εντυπώσεις μας από το PlayStation Portal αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί με τις ταχυμεταφορές, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:10 - Σχόλια
11:47 - OTE UFBB
13:42 - Apple Sideloading
36:46 - Ταχυμεταφορές
41:32 - Πωλήσεις PC
43:50 - PlayStation Portal
48:00 - mAIgov
49:12 - Movies & TV Shows

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και  Spotify!

  • Like 3