Η περίοδος (πλέον) του Black Friday βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν θα μπορούσε να μην είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στο τελευταίο μας podcast.

Η τεράστια αύξηση σε επίπεδο κίνησης και τζίρου που παρατηρείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο εν μέσω πανδημίας και lockdown έχει προκαλέσει όπως αναμενόταν μεγάλα προβλήματα, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι παράδοσης που αφορά τους couriers. Συνεχίζουμε με νέα στατιστικά στοιχεία από το eBay, τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα νέα iPhone 12, συμπεριλαμβανομένου και ενός unboxing αλλά και την αλλαγή σκυτάλης στη θέση του CEO της Forthnet.

Θέμα συζήτησης ακόμα είναι η κυκλοφορία του PlayStation 5 με πολλά προβλήματα διαθεσιμότητας αλλά και παραδόσεων που παρουσιάστηκαν σε όσους είχαν προχωρήσει σε προπαραγγελία, χωρίς να λείπουν δημοσιεύσεις αγγελιών σε τιμές αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που έχουν ανακοινωθεί. Κλείνουμε με την κυκλοφορία της εφαρμογής της Cosmote TV σε συγκεκριμένες LG τηλεοράσεις καθώς και μια γενικότερη συζήτηση για το Netflix και τις παραγωγές του εκ της Ασίας.

 

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
01:41 - Σχόλια (Google Pay, Honor)
09:37 - Black Friday και Couriers
23:34 - Σκλαβενίτης
28:03 - eBay
31:04 - iPhone 12 Pro Max
32:40 - PlayStation 5
35:22 - Forthnet
41:23 - Cosmote
43:01 - Netflix
48:39 - YouTube
52:14 - Google Photos

 
Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο! 
  • Thanks 1