Το Metaverse είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης του νέου μας podcast, με το Facebook να προχωρά ακόμα και στην αλλαγή ονομασίας της μητρικής εταιρείας, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στο «διάδοχο του mobile Internet».

Συζητάμε τι ακριβώς είναι το Metaverse, τι περιλαμβάνει και τι θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, που όλα δείχνουν ότι δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε έναν εικονικό κόσμο.

Επόμενο θέμα είναι το Ευρυζωνικό σχέδιο 2021 - 2027 και το τι αυτό περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της περασμένης εβδομάδας, σε ότι αφορά το κυβερνητικό σχέδιο για την προώθηση της ευρυζωνικότητας στη χώρα μας. Αντίστοιχα, υπάρχει εξέλιξη στο Δορυφορικό Internet, με το πεδίο πλέον να είναι ελεύθερο για εταιρείες όπως τη Starlink του Elon Musk προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες Internet σε όλους ανεξαρτήτου θέσης. 

Ολοκληρώνουμε με μια γενική συζήτηση περί Μαραθωνίου αλλά και τηλεοπτικών σειρών/ταινιών που μας έκαναν εντύπωση την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Μπλα μπλα
02:02 - Σχόλια
11:00 - Metaverse
37:45 - Ευρυζωνικό σχέδιο
40:41 - Δορυφορικό Internet
46:06 - Movies & TV Shows
49:04 - Μαραθώνιος

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 1