Στο νέο podcast των "3 στον αέρα", φιλοξενούμε τον Κωστή Σταυρόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της iSquare σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ως ο επίσημος διανομέας των προιόντων της Apple στη χώρα μας, ο κ. Σταυρόπουλος είναι ο πλέον ειδικός για να μιλήσουμε για την πορεία της Apple στην Ελλάδα, και την τεράστια αύξηση που παρουσιάζουν οι πωλήσεις του iPhone και των Mac. Έχοντας προαναγγείλει τη συνέντευξη πριν μερικές εβδομάδες, μεταφέρουμε όλα τα ερωτήματά σας ενώ μαθαίνουμε και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που συνοδεύουν μεγάλα λανσαρίσματα της Apple.

Συνεχίζουμε με μια γενική συζήτηση για ταινίες καθώς και για τη νέα συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της EON TV, η οποία υπόσχεται πολλά και αποτελεί τη συνέχεια της Nova. Ολοκληρώνουμε με τις εντυπώσεις μας από την πρόσφατη παρουσίαση της Huawei στη Βιέννη, όπου και λανσαρίστηκε μετά από καιρό ένα νέο smartphone της εταιρείας, το Nova 9, το οποίο κυκλοφορεί στις αρχές Νοεμβρίου και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Μπλα μπλα
00:42 - Συνέντευξη με τον κ. Κωστή Σταυρόπουλο (iSquare)
40:50 - Σχόλια
45:08 - Movies
48:42 - EON TV
55:04 - Huawei

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!