Στο νέο podcast των "3 στον αέρα", φιλοξενούμε τον Γενικό Διευθυντή της Lenovo στην Ελλάδα, τον κ. Παναγιώτη Μακρυνιώτη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με τον κ. Μακρυνιώτη συζητάμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την παρουσία της Lenovo στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένου της θέσης που κατέχει η εταιρεία σε όλες τις κατηγορίες αλλά και τις τάσεις που παρατηρούνται εν μέσω πανδημίας. Ακόμα συζητάμε για τις πληροφορίες περί παρουσίασης νέας φορητής παιχνιδοκονσόλας από την εταιρεία, τις διάφορες b2b και consumer υπηρεσίες που διαθέτει η Lenovo  αλλά και τις προσπάθειες γύρω από το sustainability.

Συνεχίζουμε με τις πρώτες πληροφορίες που διαθέτουμε για το Black Friday το οποίο θεωρητικά θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου, με τις πρώτες προσφορές όμως να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Η εκπομπή ακόμα μοιράζεται απλόχερα με το κοινό της τις πρώτες πληροφορίες για την κατασκευή του πρώτου ελληνικού laptop ενώ ολοκληρώνουμε με τις νέες προιοντικές ανακοινώσεις των Huawei και DJI.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Μπλα μπλα
01:03 - Συνέντευξη με Παναγιώτη Μακρυνιώτη (Lenovo)
29:35 - Σχόλια
35:35 - 1ο Ελληνικό Laptop
38:35 - Black Friday
42:30 - Movies
46:30 - Uber
47:56 - Mavic 3
49:10 - Huawei
50:15 - Παγκόσμια έλλειψη τσιπ

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 1