Ο ολίγον απότομος τερματισμός της δράσης "Κουπόνι υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας Superfast Broadband" είναι ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο τελευταίο podcast των "3 στον αέρα".

Το κουπόνι το εκμεταλλεύονται ήδη χιλιάδες καταναλωτές σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία, ενώ μένει στο τραπέζι πιθανή επιστροφή της στο μέλλον μέσω άλλης προωθητικής ενέργειας που και στόχο έχει την επέκταση των συνδέσεων FTTH σε ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά.

Συνεχίζουμε με εντυπώσεις από Λισαβόνα και Πορτογαλία αλλά και την επίσημη πληροφόρηση για τις πρώτες συσκευές της vivo που θα διατεθούν στην Ελλάδα από τις 23 Μαίου. Η εκπομπή επισκέφθηκε και τα κεντρικά γραφεία της Huawei στην Ελλάδα για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον CMO της εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, Louis (Lu) Xingang, για τα πλάνα της εταιρείας στη χώρα μας αλλά και τις μελλοντικές κυκλοφορίες προιόντων απ' όπου και προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις.
 
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επίσης και ενημέρωση από την LG για την πορεία της στην αγορά, ανακοινώνοντας παράλληλα και την έλευση των νέων σειρών τηλεοράσεων που είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα. Ολοκληρώνουμε με μια συζήτηση για τις νέες λειτουργίες που ετοιμάζουν Twitter και Instagram αλλά και τις πρώτες μας εντυπώσεις από το Avatar 2.
 
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
 
00:00 - Εισαγωγή
00:55 - Σχόλια
12:06 - SFBB Κουπόνι
20:34 - Πορτογαλία
24:52 - vivo στην Ελλάδα
26:46 - Motorola
28:14 - Huawei
40:25 - LG
43:08 - Twitter
44:42 - Instagram
47:28 - Xbox
50:12 - Avatar 2
 
Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!