Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Microsoft, το Build, είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης του σημερινού μας podcast.

Με αυτή την αφορμή, φιλοξενούμε τη Μαίρη Μπίνα, Azure Product Manager Lead της Microsoft για να συζητήσουμε τις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν από το συνέδριο αλλά και τα σχέδια της εταιρείας για τους προγραμματιστές και τις ευκαιρίες που τους παρέχει.

Συνεχίζουμε με το Disney+, τη video streaming υπηρεσία της Disney που παρουσιάστηκε επίσημα στη χώρα μας χθες ενόψη του λανσαρίσματος στις 14 Ιουνίου. Μεταφέρουμε τις ειδήσεις που προκύπτουν από την παρουσίαση αλλά και τη συνεργασία με τη Vodafone  και τι αυτή θα προσφέρει ακριβώς.

Επόμενο θέμα είναι ένα ενδιαφέρον νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το βλέμμα στο μέλλον. Σε αυτό γίνεται αναφορά για χρήση drones για ταχυδρομικές υπηρεσίες, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και το πως μπορεί να αξιοποιείται από τις επιχειρήσεις, 3d printing ενώ θεσμοθετεί τα έξυπνα συμβόλαια με τη χρήση του blockchain.

Ολοκληρώνουμε με σχολιασμό ταινιών και τηλεοπτικών σειρών όπως το νέο Top Gun, Moon Knight, Stranger Things κ.α

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:10 - Συνέντευξη με Μαίρη Μπίνα (Microsoft)
35:00 - Build
36:38 - Διαγωνισμός
40:25 - Disney+
49:24 - Top Gun: Maverick
51:48 - Νομοσχέδιο
54:22 - State of Play
55:10 - Τηλεοπτικές σειρές

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1