Στο νέο τεχνολογικό podcast των "3 στον αέρα", συζητάμε αρχικά για τη ψήφιση νομοσχεδίου που αφορά αναδυόμενες τεχνολογίες πληροφορικής όπως την τεχνητή νοημοσύνη αλλά και την πιθανότητα να δούμε στο άμεσο μέλλον ταχυδρομικές υπηρεσίες με τη χρήση drones.

Συνεχίζουμε με την πληροφορία για την παρουσίαση εταιρικού αλλά και οικιακού πακέτου σύνδεσης στα 10Gbps από την Inalan,  μια είδηση που μένει να επιβεβαιωθεί.

Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα ήταν οι αλλαγές στις οποίες προχωρά η Meta στα δύο σημαντικότερα «προϊόντα» της, το Facebook και το Instagram, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον αυξανόμενο ανταγωνισμό και κυρίως το TikTok που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Συνεχίζουμε με τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο Unpacked event της Samsung στις 10 Αυγούστου όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα της αναδιπλούμενα smartphones.

Ολοκληρώνουμε με τα νέα από το Netflix αλλά και όλες τις ειδήσεις που προέκυψαν από το συνέδριο Comic Con και κυρίως το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών της Marvel το οποίο περιλαμβάνει και την επιστροφή των Avengers.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
02:03 - Σχόλια
20:28 - Drones
26:05 - 5G
27:26 - Inalan
31:33 - Facebook/Instagram αλλαγές
40:08 - Samsung Unpacked
42:03 - Intel
43:50 - Netflix
46:14 - Comic Con

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!