Στο σημερινό μας podcast, κλείνουμε τη συζήτηση για τη Black Friday με μερικά νέα στατιστικά στοιχεία που γνωστοποίησε η μηχανή αναζήτησης του bestprice ενώ κεντρικό θέμα συζήτησης είναι το cloud και πιο συγκεκριμένα η έλευση των AWS Local Zones στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης μας αναλύει τι περιλαμβάνει η νέα επένδυση των Amazon Web Services στη χώρα μας ενώ συνεχίζουμε με τις νέες ανακοινώσεις του gov.gr που περιλαμβάνουν τη ψηφιοποίηση τρόπων ταυτοποίησης, με τη νέα ταυτότητα και το διαβατήριο να περνάνε στο smartphone.

Επόμενο θέμα τα unicorns και τα ελληνικά startups που φέρεται ότι έχουν αποτίμηση άνω του 1 δις. ευρώ, σε μια γενική συζήτηση για το τι θα πρέπει να αποκαλούμε startup και τι όχι. Ακόμα σχολιάζουμε τις ανακοινώσεις νέων chipset από τη Qualcomm αλλά και τις πληροφορίες που φέρουν τη Sony να λανσάρει την άνοιξη την απάντησή της στο Xbox Game Pass.

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Μπλα μπλα
02:04 - Σχόλια
11:08 - Black Friday
17:30 - AWS Local Zones
24:48 - AWS Private 5G
28:28 - Gov.gr
33:40 - Startups και Unicorns
40:30 - Qualcomm
44:50 - Playstation Game Pass
49:30 - Movies & TV Shows

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 1