Στο τελευταίο podcast των "3 στον αέρα" κάνουμε έναν απολογισμό για τη Black Friday, η οποία μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι αν και δεν εντυπωσίασε στο σύνολο με τις προσφορές της, αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την τεράστια επιτυχία της.

Με βάση τα πρώτα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, είναι γεγονός ότι οι τζίροι εκτοξεύθηκαν ενώ δεν λείπουν τα προβλήματα με πολλές παραγγελίες λόγω της αυξημένης κίνησης.

Συνεχίζουμε με μια αναφορά στην πρόσφατη είδηση που δημιούργησε αίσθησε και αφορά την εύρεση κυκλώματος e-shop που εντόπισαν ελεγκτές της ΣΔΟΕ Αττικής, με το συνολικό ύψος της ζημιάς να ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Επόμενο θέμα συζήτησης είναι οι νέες διατάξεις του Εθνικού Κανονισμού Ανοιχτού Διαδικτύου (ΕΚΑΔ) για τις ταχύτητες στα σταθερά δίκτυα, με τους παρόχους πλέον να είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τους συνδρομητές των σταθερών δικτύων τους γις «τις ρεαλιστικά αναμενόμενες ταχύτητες της σύνδεσής τους, και όχι μόνο για τις ονομαστικές και διαφημιζόμενες ταχύτητες». 

Κλείνουμε με τις πρώτες μας εντυπώσεις από το νέο MacBook Air, το οποίο αποτελεί ένα από τα πρώτα συστήματα της Apple που ενσωματώνουν το δικό της επεξεργαστή, το M1, το οποίο υπόσχεται άλμα επιδόσεων σε σχέση όχι μόνο με την προηγούμενη γενιά αλλά και ανάμεσα στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών.

Αναλυτικά

00:00 - Μπλα μπλα
01:10 - Σχόλια
04:43 - Black Friday
18:42 - Eshops
21:20 - Κανονισμός για ταχύτητες
29:20 - Mac vs PC
32:30 - MacBook M1
45:53 - 5G

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

  • Thanks 2