Με την εορταστική περίοδο σε εξέλιξη, οι ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας συνεχίζονται, συνοδευόμενες και με αρκετές εξελίξεις στο gaming. Αφορμή τα "The Game Awards", η μεγαλύτερη σχετική εκδήλωση στο χώρο, στην οποία βραβεύονται τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Την εκδήλωση αυτή επέλεξε η Microsoft για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό, τη νέα γενιά του Xbox, με την ονομασία Xbox Series X και με ασυνήθιστο σχεδιασμό. Το νέο Xbox αναμένεται στην αγορά σε ένα χρόνο και μέσα στο 2020 η Microsoft θα δώσει στη δημοσιότητα και τα υπόλοιπα κομμάτια που αφορούν το μεγάλο της στοίχημα στο χώρο του gaming.

Συνεχίζουμε με την μικρή παρουσία της Apple στην επόμενη CES που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας ενώ η εταιρεία κυκλοφορεί το νέο Mac Pro και την οθόνη Pro Display XDR, δύο προτάσεις που απευθύνονται σε λίγους. Στο σημερινό podcast συζητάμε ακόμα για την πρόσφατη παρουσίαση της Vodafone στα Τρίκαλα για το 5G, τις πληροφορίες για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό επίπεδο που έρχονται για τις Forthnet και Wind καθώς και τα τελευταία στοιχεία της ΕΕΤΤ για τις broadband συνδέσεις στη χώρα μας.

Κλείνουμε με μια γενική συζήτηση για τις εφαρμογές παραγγελιών φαγητού οι οποίες αυξάνονται, με τη Cosmote να παρουσιάζει πρόσφατα τη δική της πρόταση, το Box, που αποτελεί μετεξέλιξη της σχετικής υπηρεσίας που υπήρχε για καιρό στο 11888.gr.

Καλές γιορτές!

Αναλυτικά

01:08 - Προσφορές
02:55 - The Game Awards
08:40 - Xbox Series X
18:27 - CES και Apple
20:22 - Mac Pro και Pro Display XDR
24:28 - TV Series
25:40 - Vodafone 5G
29:28 - Forthnet
31:48 - Wind  (προς πώληση)
32.56 - Broadband
35:27 - Box και food delivery apps
41:18 - Startup Report

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png

  • Like 1