Σε μια εβδομάδα χαμηλών τεχνολογικών ταχυτήτων, οι "3 στον αέρα" δεν βρίσκονται και πάλι μαζί.

Ο λόγος είναι η παρουσία του Δημήτρη Μαλλά στα Ιωάννινα όπου εγκαινιάζεται σήμερα το τεχνολογικό hub του TeamViewer στην πόλη, μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Ο Δημήτρης μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις και το τι σημαίνει αυτή η κίνηση για τη δημοφιλή εταιρεία που έχει αρκετούς φίλους και στη χώρα μας με την ομώνυμη εφαρμογή remote management.

Στο χώρο του gaming, αίσθηση προκάλεσε η μετάθεση της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 για τον Σεπτέμβριο αλλά και του Avengers της Square Enix, μια τακτική των εταιρειών που πλέον δεν προκαλεί εντύπωση. Ίσως πιο σημαντική όμως είναι η είδηση ότι ένα αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 4, το Horizon Zero Dawn της Sony, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του φέτος και στα PC, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Συζητάμε ακόμα για τα προβλήματα με την ακύρωση θορύβου που έχουν παρουσιαστεί σε κατόχους AirPods Pro αλλά και γενικότερα για την αγορά των ασύρματων ακουστικών.

Στη θεματολογία της εκπομπής περιλαμβάνεται η αλλαγή στο τιμόνι του τμήματος Mobile της Samsung, μια κίνηση που φαίνεται ότι θα σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές στον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone στον κόσμο, ο οποίος ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της επόμενης ναυαρχίδας του στις 11 Φεβρουαρίου. Κλείνουμε με τις εντυπώσεις μας από την πρόσφατη επίσκεψή μας στο Amazon Go, το σουπερ-μαρκετ του μέλλοντος όπως το οραματιζεται η Amazon χωρίς ταμία και ουρές, έχοντας επεκτείνει τον τελευταίο χρόνο τις δοκιμές της σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις.

Αναλυτικά

01:33 - TeamViewer
09:20 - Cyberpunk 2077
11:15 - PlayStation 5
14:40 - Horizon Zero Dawn στο PC
17:44 - Xbox One Streaming
18:40 - Samsung
21:10 - Disney+
22:26 - Nebia
23:38 - Microsoft
25:22 - Huawei
27:45 - AirPods Pro
33:41 - Netflix
35:10 - Amazon Go
40:10 - Terminator: Dark Fate 

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png

  • Like 3
  • Thanks 2