Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που δύο τεράστια ονόματα της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας, κάνουν την είσοδό τους στο χώρο των video streaming υπηρεσιών.

Την αρχή έκανε την 1η Νοεμβρίου η Apple με το TV+ ενώ ακολουθεί η Disney την επόμενη εβδομάδα. Στο νέο podcast σχολιάζουμε την κατάσταη που έχει διαμορφωθεί στο χώρο ο οποίος περιλαμβάνει το Netflix και την Amazon, ενώ και τον Μάιο θα δούμε μία ακόμα κορυφαία υπηρεσία το HBO Max.

Ακόμα σχολιάζουμε την επισημοποίηση της εξαγοράς της Fitbit από τη Google, μια κίνηση που φανερώνει τα σχέδια της Google για το χώρο των wearables, ενώ ο Δημήτρης μας μεταφέρει τα νέα από το πρόσφατο συνέδριο Blockchain/Decentralized. 

Στο χώρο του gaming, ο Τίμος μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από το Death Stranding, ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για το PlayStation 4 αλλά και την εξίσου σημαντική ανακοίνωση του Diablo IV από την Blizzard. Ολοκληρώνουμε με τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τη Huawei αλλά και τα σχέδια του Facebook να καταργήσει συγκεκριμένα emoji για περίεργους λόγους.

Αναλυτικά

02:13 - Τηλεοπτικές σειρές
05:10 - Greek Freak
06:32 - Apple TV+
09:22-  HBO Max
13:38 - Google/Fitbit
15:52 - Blockchain/Decantralized
21:32 - Microsoft Ignite
23:22 - Netdata
25:55 - Blueground
28:20 - Death Stranding
35:43 - Diablo IV
37:10 - PlayStation 4
39:41 - Huawei
42:21 - Emoji

 
Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png