Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στο τελευταίο μας podcast, συζητάμε για την επίσημη έλευση της TCL στην Ελλάδα, με το γνωστό brand να αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στο 2020 όχι μόνο με τηλεοράσεις αλλά και smartphones.

Το πρώτο είναι το TCL Plex το οποίο μόλις κυκλοφόρησε ενώ πολύ περισσότερα θα δούμε στα τέλη Φεβρουαρίου στη MWC 2020.

Συνεχίζουμε με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των foldables με βάση και την τελευταία διαρροή του επόμενο σχετικού smartphone της Samsung, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Φεβρουάριο. Σχολιάζουμε ακόμα την τελευταία ανακοίνωση του Skroutz σχετικά με τις φετινές προσφορές του Black Friday, μια ανακοίνωση με πολλές εκπλήξεις. Η συζήτηση συνεχίζεται με Open Banking και τη νέα δυνατότητα που δίνουν πολλές ελληνικές τράπεζες στους πελάτες τους να βλέπουν μέσα από το e-banking, λογαριασμούς και κάρτες που διατηρούν ακόμα και σε άλλες τράπεζες. 

Η πλήρης λειτουργία του 112, του ευρωπαικού αριθμού εκτάκτου ανάγκης θα ξεκινήσει την 1/1/2020 ενώ συνεχίζουμε με νέα από το Facebook, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου σκανδάλου με τη διαρροή δεδομένων 267 εκ. χρηστών του. Κλείνουμε με πληροφορίες σχετικά με την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα για πρόσβαση της ΕΛ.ΑΣ σε συνομιλίες στο Viber και το WhatsApp αλλά και ένα πρώτο σχολιασμό για το τελευταίο Star Wars, που έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις.

Καλά Χριστούγεννα!

Αναλυτικά

02:00 - TCL
11:48 - Samsung Foldable
14:15 - Black Friday
16:35 - Open Banking
20:18 - NBG Digital Onboarding
25:22 - 112
26:40 - Facebook
29:54 - TikTok
37:10 - Facebook ιδωτικότητα
38:43 - WhatsApp & Viber και ΕΛ.ΑΣ
40:38 - Google
43:50 - Dualshock 4
45:35 - Star Wars: The Rise of Skywalker

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

 

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png

  • Like 5
  • Thanks 4