Αρκετά τα θέματα συζήτησης στο τελευταίο podcast των "3 στον αέρα", του τεχνολογικού μας podcast. 

Ο κορονοιός και οι επιπτώσεις του στην αγορά δεν θα μπορούσε να μην είναι και πάλι στο επίκεντρο του επεισοδίου, με υπηρεσίες που προσφέρουν τη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις αναμενόμενα να συναντούν τεράστια επιτυχία. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Zoom που όμως βρέθηκε στο στόχαστρο την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα συζήτησης είναι η τεράστια αύξηση που παρουσιάζεται στην κίνηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων, όπου και με βάση στοιχεία του skroutz, βλέπουμε ποιες κατηγορίες προιόντων προτιμούν οι έλληνες για τις αγορές τους. Μαζί με τον Φανούρη Δρακάκη του deasy.gr, συζητάμε για τις υπηρεσίες Courier που βρίσκονται αντιμέτωπες με τεράστια αύξηση στο φόρτο εργασίας τους, μερικές εκ των οποίων προχώρησαν και σε αύξηση του τιμολογίου τους, πριν ακυρώοουν τη σχετική απόφαση.

Σε άλλα θέματα του podcast, συζητάμε για το αν η διαμονή εντός σπιτιού για τόσες ώρες, έχει ως αποτέλεσμα να δουλεύουμε περισσότερο, αλλά και αν επηρεάζεται ή όχι η παραγωγικότητά μας. Ένα άλλο σημαντικό θέμα, είναι αυτό των νέων θεωριών συνομωσίας όπου μαζί με τον Νίκο Μουμούρη σύμβουλο του Γ.Γ Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, σχολιάζουμε το νέο "trend" που φέρει το 5G να βρίσκεται πίσω από την πανδημία που αντιμετωπίζουμε. 

Κλείνουμε με games αλλά και τις ανακοινώσεις της Honor η οποία ξεκίνησε τη διάθεση του πρώτου της φορητού υπολογιστή στη χώρα μας με μια ανταγωνιστική πρόταση, το MagicBook 14.

Αναλυτικά

01:55 -     Κορονοϊός
04:20 -    Video Services
15:17 -    Στατιστικά πωλήσεων από e-shops
22:10 -    Couriers
33:05 -    Ανέκδοτα (κρύα)
36:12 -    Ταξίδια
38:10 -    Δουλεύουμε περισσότερο
41:02 -    Θεωρίες συνομωσίας και 5G
54:02 -    Google Mobility Report
1:00:00 - Honor
1:06:00 - Last of Us II και κονσόλες

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο!

 

soundcloud.png   spotify.png   itunes.png
 

Google Podcastgs.png   youtube.png

 

  • Like 1