Εν μέσω διακοπών, το σημερινό επεισόδιο των "3 στον αέρα" γίνεται με τη βοήθεια του Zoom, φέρνοντας μνήμες από την πρόσφατη καραντίνα.

Κεντρικό θέμα συζήτησης είναι η Vantage Towers Greece, η νέα εταιρεία που δημιούργησαν η Vodafone Greece με τη Wind Hellas. Αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας του Vodafone Group για τη δημιουργία στην ουσία μίας real estate εταιρείας, κάτω από την οποία εντάσσονται 68.000 κεραίες σε όλη την Ευρώπη με επί μέρους συνεργασίες. Στόχος της κίνησης είναι η καλύτερη διαχείριση και συντήρηση των κεραιών προκειμένου να υπάρχει μείωση κόστους και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ελληνικού παραρτήματος της HP,  το οποίο προχωρά δυναμικά στην προώθηση 3D εκτυπωτών σε επιχειρήσεις, με τη σχετική ζήτηση να σημειώνει αύξηση. Τα σοβαρά προβλήματα της Intel δεν θα μπορούσε να μην είναι θέμα συζήτησης, ειδικά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της αμερικανικής εταιρείας. Μάλιστα ο χώρος τον επεξεργαστών παρουσιάζει αυτή την εποχή ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τη συνεχή άνοδο της AMD αλλά και τη φημολογούμενη εξαγορά της Arm, με την Nvidia να φέρεται να αποτελεί έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Κλείνουμε με πληροφορίες για το Samsung Unpacked 2020, τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της TCL για την ελληνική αγορά αλλά και μια πρώτη γεύση από το Cat S62 Pro το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα. H νέα ανανέωση αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών που βρίσκουν μεγάλη αξία στο να ενσωματώνει το smartphone τους μια θερμική κάμερα.

Αναλυτικά

01:38 - Vantage Towers
07:40 - HP
13:35 - Intel
21:51 - Samsung
25:55 - TCL
29:30 - Cat S62 Pro
34:00 - Σχόλια
35:54 - Google

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

google-podcasts-logo-transparent.png  apple podcasts.png  spotify.png

youtube.png

  • Like 2