Τα Παιδιά της Πίστας «ανακρίνουν» τον Παύλο Κρούστη θέλοντας να μάθουν αν βγάζει λεφτά τη σήμερον ημέρα ένα μικρό, ελληνικό gaming site -και αν ναι, πόσα.

Υπάρχει ρεαλιστικός στόχος για τους ιδιοκτήτες τέτοιων μέσων πέραν από τη δυνατότητα να παίξουν δωρεάν τα αγαπημένα τους παιχνίδια; Στην εποχή των influencers στα social media, χρειάζεται ακόμα το site; Τίμος, Πέτρος και Παύλος μιλούν με αριθμούς και χωρίς περιστροφές, αναλύοντας την κατάσταση γύρω από τα λιγότερο γνωστά μέσα του εγχώριου ειδικού Τύπου των video games.

Ακούστε το podcast και επισκεφθείτε το group των Παιδιών της Πίστας στο Facebook για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό τους και να κερδίσετε:

  • Ένας μεγάλος τυχερός: Μία γαλλική πρέσα + 2 πακέτα αλεσμένου espresso Bristot + 30 κάψουλες Bristot  συμβατές με μηχανές Nespresso
  • 10 σκέτοι τυχεροί: 30 κάψουλες Bristot συμβατές με μηχανές Nespresso έκαστος

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

04:37 – Παύλο Κρούστη, είσαι ράπερ;

05:56 – Είναι βιώσιμο ένα μικρό gaming site;

10:12 – Μικροί εναντίον μεγάλων: ποιος είναι ποιος;

19:10 – Τι παραπάνω προσφέρει ένα site από ένα προφίλ στα social media;

21:28 – Στόχος είναι τα λεφτά (και τα review copies/codes)

35:32 – Υπάρχει λόγος ύπαρξης των μικρών gaming sites;

42:39 – Ιδιοκτήτες, συντάκτες και δημοσιογράφοι

47:31 – Πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ των ανταγωνιστικών gaming sites;

50:00 – Η ανάγκη για έναν φορέα gaming στην Ελλάδα

54:18 – Η εμπειρία του Πέτρου από την εποχή του byteme

1:02:26 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.

  • Like 1