E3 ήταν και πέρασε, E3 ήταν και πάει. Τίμος Κουρεμένος Πέτρος Κηπουρόπουλος παρακολούθησαν όλα όσα ετοίμασαν για ‘κείνους -και για ‘σας- οι εταιρείες: demos, trailers, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, μέχρι και… Zoom calls και κουβεντιάζουν για ό,τι τους έκανε εντύπωση, ό,τι τους άρεσε, ό,τι τους απογοήτευσε, ακόμα και γι’ αυτά που τους άφησαν αδιάφορους.

Ποιους τίτλους ξεχωρίζουν και για ποιους περίμεναν να μάθουν περισσότερα; Ποιοι τους έπεισαν να τους προπαραγγείλουν και ποιους ανυπομονούν να «λιώσουν» στις κονσόλες τους; Πού ήταν η Sony; Είναι δυνατόν να αντισταθεί κανείς στο Game Pass της Microsoft; Πόσο εύκολο είναι να παρακολουθήσει κανείς όλα αυτά τα events που συνθέτουν πλέον την «περίοδο» της E3; Ερωτήσεις επί ερωτήσεων…    

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

01:46 – Ήταν ξενέρα η φετινή E3;

06:08 – Η απουσία δημοσιογράφων και ανταποκριτών

08:21 – Αυτά που μας άρεσαν

26:35 – Τα αδιάφορα

32:43 – Αυτά που πατήσαμε «dislike»

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.