Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να δίνεις τη φωνή σου στην πρωταγωνίστρια ενός εκ των καλύτερων τίτλων των τελευταίων ετών;

Τα Παιδιά της Πίστας υποδέχονται τη “φωνή” της Κασσάνδρας του Assassin’s Creed Odyssey και της Αθηνάς από το Immortas Fenyx Rising, τη Mita Xenakis του Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga και την Τόνια του Έτερος Εγώ, Μελισσάνθη Μαχούτ, για μία απολαυστική κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Πώς ξεκίνησε την καριέρα της; Πώς βρέθηκε στον κόσμο του gaming; Πώς γίνεται η ηχογράφηση της φωνής της πρωταγωνίστριας σε έναν ΑΑΑ τίτλο και για πόσες ώρες δουλειά μιλάμε; Ποια ήταν η εμπειρία της με τον Will Ferrell και πότε γιορτάζει τέλος πάντων; Τίμος και Πέτρος “ανακρίνουν” την καλεσμένη τους, αφήνοντάς την να τους (σας) ταξιδέψει στον κόσμο της.

Εννοείται φυσικά πως δεν αμελούν να ρίξουν την καθιερωμένη ματιά στην αγορά και να θυμηθούν τις εμπειρίες του Inside και του Days Gone που έπαιξαν αυτή τη βδομάδα. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

02:01 – Πότε γιορτάζει η Μελισσάνθη Μαχούτ;

02:54 – Πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή της;

08:57 – Η πρώτη επαφή με το voice acting και τα Assassin’s Creed

14:48 – Τι σχέση έχει η Ubisoft Montreal με τη σοκολάτα

16:30 – Δουλεύοντας στο Assassin’s Creed Odyssey

24:09 – Πώς γίνεται το voice acting;

33:50 – Πώς μπορεί να ασχοληθεί κανείς με το αντικείμενο;

41:32 – Η εμπειρία της Μελισσάνθης με τον Will Ferrell

49:07 – Νέα σε ρυθμό πολυβόλου

51:25 – Τι παίζουμε;

53:27 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας

54:42 – Χαιρετισμός στον ευεργέτη

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.